Kapitolky z kolektívneho investovania - Pilch, Ctibor, 1957-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla o otázkach kolektívneho investovania. Hodnotenie podielových fondov. Kvantitatívne a kvalitatívne ukazovatele. Stratégia investičného rozhodnutia.