[Bankovníctvo] - Pilch, Ctibor, 1957-
Recenzovaná publikácia docentky Ing. Evy Horvátovej CSc., je vedeckou monografiou, ktorá pojednáva o problematike bankovníctva na Slovensku i v prostredí európskeho trhu. Práca pozostáva z pätnástich kapitol. Publikácia predstavuje cenného sprievodcu úskaliami bankovníctva.