Informácia o konaní 2. medzinárodnej vedeckej konferencie doktorandov a finančníkov z teórie a praxe FOR FIN 2009 - Pilch, Ctibor, 1957-
Medzinárodná vedecká konferencia doktorandov a finančníkov v dňoch 4.a 5. júna 2009 v budove NHF EU. Prezentácia vedeckých poznatkov a praktických skúseností odborníkov, ktorí pôsobia v uvedených oblastiach. Súťaž "O najlepšiu diplomovú prácu roku 2009 v oblasti bankovníctva a finančných trhov".