Vývoj medzinárodnej ekonomiky v 1. šťvrťroku 2009 - Árendáš, Marek
Globálny ekonomický vývoj a protikrízové opatrenia. Ceny komodít a inflačné tlaky. Hospodárstvo USA a Federálny výbor pre operácie na voľnom trhu (FOMC). Finančné faktory v Eurozóne. Kľúčové úrokové sadzby ECB. Príčiny spomalenia hospodárskeho rastu stredoeurópskych ekonomík.