Metodológia šesť sigma - tri generácie implementácie - Terek, Milan
Štatistický význam šesť sigma. Porovnanie úrovní kvality pre procesy s jedným, desiatimi a tisíc krokmi. Význam uvažovania "spôsobom šesť sigma".