Balanced Scorecard nástroj na tvorbu a implementáciu stratégie organizácie - Ďurechová, Mária
Systém riadenia výkonnosti organizácie. Tvorba metodiky Balanced Scorecard. Výhody pre jednotlivca a organizácie. Vybrané ukazovatele pre sledovanie a hodnotenie výkonnosti.