Islámské bankovnictví v EU na prahu rozvoje
Dopyt po službách islamského bankovníctva. Ponuky produktov v súlade s právom šaría. Zákony regulujúce podnikanie v tomto segmente bankovníctva. Najväčšie islamské finančné inštitúcie a aktíva investičných produktov. Veľká Británia, jednotka na trhu s ponukou služieb islamského bankovníctva. Ďalšie krajiny EÚ a oblasť islamského bankovníctva.