Správna definícia správneho orgánu - Tóthová, Katarína
Významným pojmom správneho práva je pojem "správny orgán". Legislatívne vymedzenie pojmu správny orgán. Definícia a charakteristika subjektu správny orgán. "Kategórie" subjektov, ktoré môžu mať pozíciu správneho orgánu. Určenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone verejnej moci. Druhy zodpovednostných systémov.