Nerovnosť obcí v európskom porovnaní - Klimovský, Daniel
Reforma našej verejnej správy vstupuje do novej etapy. Problematika obecnej sídelnej štruktúry. Charakteristika krajiny s fragmentovanou lokálnou sídelnou štruktúrou. Konsolidovaná lokálna sídelná štruktúra. Špecifické krajiny z pohľadu lokálnej sídelnej štruktúry - Nemecko a Veľká Británia. Otázka voľby lokálnej sídelnej štruktúry.