Cash management v centru pozornosti bank - Nalbandyan, Hripsime
Intenzita platobného styku, zdroj stabilných príjmov, základ fungovania finančných tokov. Konsolidácia prostriedkov v regionálnych centrách Českej republiky (tzv."shared services centres"). Sofistikované systémy expandujúcich českých spoločností. Poolingové štruktúry a efektívne využite kapitálu. Systémy treasury management a SWIFT výpisy. Jednotná eurová oblasť SEPA (Single Euro Payment Area) a smernice Payment Services Directive v českej legislatíve.