Datové schránky také pro banky Revoluce v komunikaci veřejné správy s občany i právnickými osobami - Tvrdá, Markéta
Zákon č. 300/2008 Zb., o elektronických úkonoch a autorizovanej konverzii dokumentov v Česku. Vzájomná elektronická komumikácia medzi úradmi a niektorými osobami súkromného sektoru. Zriadenie a prístup k dátovým schránkam. Aktivácia a komunikácia subjektov. Kontrola a ochrana dátových schránok.