Fraktální firma - odpověď na globální krizi - Häuser, Stanislav
Firmy hľadajú spôsoby, ako transformovať svoje riadenie. Ponúka sa princíp fraktálnosti - autonómie funkčných častí firmy, ktoré fungujú ako "firma vo firme". Čo je potrebné splniť pre úspešnosť fraktálneho usporiadania. Aké sú riziká a skúsenosti z transformácie na fraktálnu organizáciu.