<The> Contemporary Approach to Sustainable Development within the European Union: Challenges for Automotive Industry - Oreský, Milan, 1956-
Definícia trvalo udržateľného rozvoja a jeho vplyv na obchod a spotrebiteľov. Európska únia - trvalo udržateľný rozvoj a nové výzvy pre automobilový priemysel. Rozpočet EÚ a regulácia. Finančná perspektíva na roky 2007-2013. Základné poznámky k trvalo udržateľnému rozvoju na Slovensku.