Energetika jako determinant strategie - Schubert, Petr
Vzostupná tendencia závislosti ľudstva na energiách. Energeticky náročné riešenia civilizačných problémov. Politická podpora energetických koncernov. Riešenie energetického problému z hľadiska podnikovej stratégie. Snaha o energetické úspory. Výroba lacnej, ekologicky dostatočne čistej elektriny. Budúcnosť je v technológiách. Príležitosti pre výrobcu aj dodávateľa.