Elektrická éra konečne na obzore - Marianyi, Peter
Zavádzanie elektrického pohonu v automobilovom priemysle. Vozidlá na elektrický pohon (elektromobily) a ich budúcnosť. Výhody budúcich elektromobilov. Význam osvety - vysvetľovanie výhod a presviedčanie potenciálnych zákazníkov.