Podnikateľské riziká a ich začlenenie do systému manažerského účtovníctva - Antalová, Renáta
Množstvo definícií pojmu riziko v odbornej literatúre. Všeobecný prehľad rizík a ich začlenenie do systému účtovníctva pre riadenie. Finančné vyčíslenie budúceho rizika sa do účtovníctva explicitne dostáva vo forme nákladov.