Holá pravda o dnešku: žádá se zkušenost, pokora a excelence - Jarošová, Andrea
Súčasná kríza ovplyvňuje všetky oblasti ekonomiky a činnosti spojené s vyhľadávaním manažérov nemôžu byť výnimkou. Skúsenosti s tromi skupinami profesionálov (kandidáti, vrcholoví manažéri, personalisti), ktoré majú s vyhľadávaním manažérov.