Zmeny v daňovom systéme po zavedení eura v Slovenskej republike - Baštincová, Anna
Zavedenie eura v SR si vyžiadalo značné množstvo zmien aj v právnej úprave jednotlivých daní. Aktuálne zmeny v oblasti dane z príjmov fyzických osôb a právnických osôb. Aktuálne zmeny v oblasti dane z pridanej hodnoty. Dôvod zavedenia samozdanenia v tuzemsku.