Netradičné technológie sebazdokonaľovania . ATP - autotransformačná pedagogika - Miko, Jozef
Netradičné prostriedky a programy rozvoja osobnostných kvalít pedagóga. Transformačné pedagogické disciplíny. Autotransformačná pedagogika, ako zmeniť a poznať sám seba. Priame sebapoznávacie tréningové aktivity. Kvalitatívna premena osobnej životnej praxe.