Finančná kríza a jej vplyv na bankovníctvo - Boušková, Dagmar
Bankovníctvo na Slovensku sa začalo naplno rozvíjať začiatkom 90-tych rokov s nástupom trhovej ekonomiky a rozvojom komerčných bánk. Vývoj bankovníctva na Slovensku po roku 2000. Trend vývoja bankovníctva a finančná kríza.