Paradigma akademické kultury - Vašutová, Jaroslava
Akademická kultúra a jej význam pre existenciu univerzít a ostatných vysokých škôl. Tradičné chápanie a znaky akademickej kultúry. Novodobá akademická kultúra a výzvy k zmenám. Nové princípy hodnôt vysokoškolského vzdelávania v kontexte trhovej ekonomiky a procesy týchto hodnôt.