Návrh opatrení na elimináciu negatívnych dosahov krízy na stavebníctvo
Opatrenia prijaté na zmiernenie dosahov finančnej a hospodárskej krízy na odvetvie stavebníctva, nové opatrenie na elimináciu jej dosahov.