Oceňovanie nehmotného majetku v kontexte IFRS - Göghová, Tímea
Nehmotný majetok je upravený v rámci IFRS predovšetkým v štandarde IAS 38. IAS 38 zakladá všeobecné princípy pre uznanie, oceňovanie i obstaranie nehmotného majetku. Štandard uvádza nadobudnutie nehmotného majetku. Štandard IAS 38 opisuje dve alternatívy pre následné oceňovanie - obstarávací model a model precenenia.