Prehlbovanie a zvyšovanie kvalifikácie zamestnancov - Slávik, Slavomír
Povinnosť zamestnávateľa starať sa o prehlbovanie alebo zvyšovanie kvalifikácie svojich zamestnancov vyplýva zo ZP. Význam prehlbovania, či zvyšovania kvalifikácie pre zamestnancov. Je potrebné venovať systému vzdelávania zamestnancov náležitú pozornosť a vytvoriť systém, ktorý by bol efektívny tak pre zamestnávateľa, ako aj pre zamestnanca.