Personálny controlling - riadenie ľudských zdrojov - Poniščiaková, Oľga
Význam riadenia ľudských zdrojov pre výkonnosť firmy robí z pesonálneho controllingu jeden zo strategických nástrojov riadenia. Hlavné úlohy personálneho controllingu. Charakteristické rysy controllingu. Úspech personálneho controllingu. Väzby na iné controllingové systémy. Vývojové tendencie personálnych priorít. Meranie hodnoty ľudského kapitálu.