Organizačný poriadok (1) - Poniščiaková, Oľga
Organizovanie v podniku, obsah organizovania, teoretické poznatky o organizácii. Formálna, neformálna organizácia. Organizačné normy a ich funkcie. Význam existencie organizačného poriadku v organizácii.