Minimum SPA - Cathala, Hana
Príprava materiálu s názvom Minimum SPA, ktorý bude zbierkou stanovujúcou nevyhnutné minimum z hľadiska služieb, vybavenia, ponuky a ostatných kritérií pre SPA centrá. Certifikácia SPA centier. Unifikácia kritérií aj v západoeurópskych štátoch. Vybrané kritériá.