Kuchyňa - Maceášiková, Magdaléna
Podmienka hygieny v kuchyni. HACCP (Hazard analysis critical control point) - systém , ktorý má pomôcť dosiahnuť vyššiu úroveň bezpečnosti potravín, zaručiť zdravie zákazníkov a zvýšiť kredit stravovacieho zariadenia. Zákony a predpisy vzťahujúce sa na stravovacie zariadenia. Profesia kuchára. Ako zariadiť kuchyňu. Svetové trendy pre profesionálne kuchyne. Najčastejšie nedostatky pri zriaďovaní a prevádzke kuchýň.