Význam technických noriem pre spotrebiteľov - Horníková, Adriana
Zhrnutie z 20-teho Valného zhromaždenia ANECu (Európsky hlas spotrebiteľov v štandardizácii -ANEC), konaného v dňoch 11.-12. júna 2009 v Bruseli.