Zavedenie a aplikácia metódy Activity Based Costing v podniku - Tóth, Miroslav, 1961-
Charakteristika metódy Activity Based Costing (ABC). Hybné podnety pre vznik tejto metódy podľa niektorých autorov. Implementácia metódy ABC v kalkuláciách podniku. Príklady postupov implementácie. Teoretický modelový postup implementácie metódy ABC. Kalkulačný postup v metóde ABC.