Nové trendy v cvičnej firme - Velichová, Ľudmila
Cvičné firmy sa stali v SR populárnou organizačnou formou vyučovania. Cvičné firmy SR v európskom vzdelávacom priestore. Príspevok poukazuje na nevyužitý didaktický potenciál cvičnej firmy v oblasti tréningu práce v tíme, asertívneho správania a kritického a sebakritického myslenia budúcich absolventov.