Postavenie Ruska v energetických vzťahoch s Európskou úniou - Drieniková, Kristína, 1982-
Európska únia a jej energetická bilancia. Zelená kniha o energetike - Európska stratégia pre udržateľnú, konkurencieschopnú a bezpečnú energiu. Rusko ako hlavný dodávateľ energetických zdrojov. Energetika vo vzájomných vzťahoch Európskej únie a Ruska.