Perspektívy prehĺbenia hospodárskej spolupráce Ukrajiny so štátmi GUAM - Oleksik, Ivan
Hlavné ciele spolupráce členských štátov medzinárodnej organizácie GUAM. GUAM ako prioritné integračné zoskupenie pre prilákanie priamych zahraničných investícií do Ukrajiny. Štruktúra exportu a importu tovarov Ukrajiny s členskými štátmi GUAM v roku 2006. Niektoré opatrenia na zefektívnenie hospodárskej spolupráce štátov v rámci GUAM.