Hospodárenie vybraných druhov neziskových účtovných jednotiek - Kordošová, Alena, 1970-
Základnou črtou neziskových účtovných jednotiek je ich neziskovosť, čo však neznamená, že svojím hospodárením nemôžu dosiahnuť zisk. Zdroje financovania neziskových účtovných jednotiek. Nezisková organizácia poskytujúca všeobecne prospešné služby, nadácia, neinvestičný fond - zásady hospodárenia.