Problematika merateľnosti operačného rizika a Basel II - Oravíková Podoliaková, Katarína
Operačné riziko predmetom regulácie a riadenia vo finančnom sektore. Definícia a typológia operačného rizika. Problémy spojené s merateľnosťou operačného rizika.