Štátna ochrana vkladov: všeliek alebo populizmus? - Svoreňová, Soňa
Dôsledky svetovej finančnej krízy na Slovensku. Štátna ochrana vkladov na Slovensku. Prístup bánk k poskytovaniu úverov a hypoték. Opatrenia v oblasti ochrany vkladov v krajinách Európskej únie.