Trh práce a politika zamestnanosti v podmienkach finančnej a hospodárskej krízy - Rievajová, Eva
Situácia na slovenskom trhu práce. Opatrenia na trhu práce na zmiernenie dopadov ekonomickej krízy. Plán hospodárskej obnovy Európy.