Mobilita a migrácia v EÚ v období meniacej sa ekonomickej situácie - Satmár, Oliver
Vplyv vzniku EÚ na mobilitu a migráciu. Migračný potenciál EÚ. Využitie vzdelanostného potenciálu migrantov. Efekty mobility a migrácie a vplyv hospodárskej krízy. Migrácia a rozvoj ľudského kapitálu.