Goodwill a jeho vykazování podle mezinárodních účetních standardů a podle účetní legislativy v podnikovém účetnictví ČR - Blechová, Beáta
Vymedzenie pojmu goodwill. Vykazovanie goodwillu z pohľadu Medzinárodných účtovných štandardov IAS/IFRS. Účtovné vykazovanie goodwillu po jeho zistení. Problematika vykazovania goodwillu v podmienkach učtovníctva podnikov v Česlkej republike.