Konsolidovaná a súhrnná účtovná závierka - nový prvok v účtovníctve subjektov verejnej správy - Kovalčíková, Antónia
Konsolidovaná účtovná závierka a IPSAS. Konsolidovaná a súhrnná účtovná závierka vo verejnej správe v Slovenskej republike. Metódy konsolidácie a súčasti konsolidovanej účtovnej závierky vo verejnej správe v Slovenskej republike.