K pojetí znalostního managementu - Hudeček, Jiří
Obsahové vymedzenie pojmu znalostný manažment. "Knowledge management" v ekonomickej literatúre. Znalostná stratégia. Procesy znalostného manažmentu. Iniciatívy manažmentu znalostí. Technologická infraštruktúra. Strategická úloha manažmentu znalostí.