Purchasing marketing - its specifics in terms of values concept and marketing processes - Jurečková, Jana
Problematika nákupu a nákupného marketingu ako špecifickej marketingovej oblasti na B-2-B trhu. Efektívnosť nákupného marketingu. Jeho úloha a zakotvenie v koncepcii tvorby hodnôt a hodnototvorného reťazca.