Faktory úspechu a chyby v riadení dodávateľských reťazcov - Lazový, Pavol
Faktory úspešnosti riadenia dodávateľského reťazca. Kooperácia v dodávateľskom reťazci. Pružná výroba. Integrovaná organizácia dodávateľského reťazca. Plánovanie a kontroling dodávateľského reťazca. Chyby v riadení dodávateľského reťazca - krátkozrakosť, nízka úroveň zodpovednosti partnerov, nepružnosť a iné.