Princíp trvaloudržateľnosti v spoločnej poľnohospodárskej politike EÚ - Obedová, Martina
Hlavné ciele trvalo udržateľného poľnohospodárstva. Multifunkčnosť - základný pilier spoločnej poľnohospodárskej politiky Európskej únie. Vzťah multifunkčnosti a trvalej udržateľnosti.