Small and medium enterprises in the process of globalization - Lesáková, Ľubica
Malé a stredné podniky stoja pred otázkou pripravenosti a schopnosti obstáť v procese globalizácie svetovej ekonomiky. Globalizácia a základné zmeny v obchodnom sektore. Malé a stredné podniky (MSP) v procese globalizácie. Vytváranie siete v sektore MSP. Implementácia nových informačných a komunikačných technológií. Inovácie v MSP. Implementácia strategického manažmentu.