Teleworking - important factor of regional development - Lendel, Viliam
Teleworking ako inovačná organizácia práce vykonávaná na inom mieste ako je tradičné pracovné miesto s použitím informačných a komunikačných technológií. Teleworking ako faktor regionálneho rozvoja.