Trendy v personálnom manažmente - Hvizdová, Eva, ml
Manažment znalostí v organizácii. Delenie znalostí na explicitné, implicitné a transcendentné znalosti. Učiaca sa organizácia ako jadro manažmentu znalostí. Osobný manažment.