Modely udržateľnej výroby a spotreby v kontexte ekonomického aspektu rozvoja spoločnosti - Švihlová, Dana
Koncept udržateľnej výroby a spotreby sú časťou stratégie Agenda 21 prijatej na konferencii OSN v roku 1992 v Rio de Janeiro. Cieľ, materiál a metodika state. Výsledky a diskusia. Politické a teoretické východiská pre zmenu modelov výroby a spotreby. Navrhované zmeny súčasných modelov. Zmena modelov spotrebiteľského správania v kontexte regulačných zásahov štátu.