Spoločenská zodpovednosť firiem - nový faktor firemnej konkurencieschopnosti? - Chomová, Katarína, 1983-
Koncept CSR (Corporate social responsibility) - spoločenskej zodpovednosti firiem. Kritici konceptu CSR. Podnikanie založené na etických princípoch. Podpora inovácií v podniku. Budovanie dôvery a značky. Možnosť prilákať a udržať si kvalitných zamestnancov. CSR zvyšuje príťažlivosť pre investorov. Spolupráca troch sektorov spoločnosti.