Problémy viaczdrojového financovania mimovládnych organizácií - Vaceková, Gabriela
Identifikácia problémov financovania mimovládnych organizácií z jednotlivých finančných zdrojov a interné problémy spojené s financovaním. Cieľ a metodika skúmania. Dosiahnuté výsledky. Problémy financovania z verejných zdrojov. Priama finančná podpora neziskových organizácií prostredníctvom štátu - problémy.